avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... executare silita
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

executare silita

Buna ziua. Am trimis in vederea preluarii la o Primarie un dosar de executare, (titularul dosarului de ex. nu mai locuieste pe raza orasului nostru ), cu un debit destul de maricel, reprezentand amenzi contraventionale, dosar ce continea si o adresa de la Serviciul Evidenta Populatie, care era de fapt dovada ca acea persoana nu mai locuieste in orasul nostru. Inspectorii de la acea Primarie nu au vrut sa preia dosarul pe motiv ca acea persoana nu locuieste efectiv pe raza localitatii respective, desi domiciliul inscris in cartea de identitate era in localitatea respectiva.

As vrea sa stiu ce articol din Codul Civil il pot folosi pentru a putea rezolva aceasta problema cu "" colegii mei """ de la cealalta Primarie.

Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 21:39, 8 Octombrie 2009
nu stiu exact la ce va referiti, insa pt o executare silita dvs trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc. executorul se ocupa de toate procedurile.
art. 33, alin 1 din OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala: Pentru administrarea impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi a altor sume datorate bugetului general consolidat, competenţa revine acelui organ fiscal, judeţean, local sau al municipiului Bucureşti, stabilit prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în a cărui rază teritorială se află domiciliul fiscal al contribuabilului sau al plătitorului de venit, în cazul impozitelor şi contribuţiilor realizate prin stopaj la sursă, în condiţiile legii.
nu vad de ce nu va primeste dosarul, in conditiile in care aveti adresa de la evidenta populatiei cu adresa debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea ordonantei 92 popanca popanca Ordonanta 92, art.31,alin.1,lit,a nu se aplica privind impozitele si taxele persoane fizice? (vezi toată discuția)
Plata impozit! dienush13 dienush13 Am nevoie de ajutorul vostru.Am un contract incheiat intre mine(soc.com) si o pers.fizica pt consultanta.Stiu ca pt pers fizica se plateste un ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pt recuperare debite restante la impozite si taxe. Carmentimaru Carmentimaru lucrez la o primarie si sunt nou angajata. de curand in urma controlului efectuat de curtea de conturi s-a observat ca ezista datornici multi la impozitele si ... (vezi toată discuția)