avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

BUNA ZIUA...AS AVEA SI EU NEVOIE DE NISTE SFATURI...AM INTRODUSDOSARUL PT SUCCESIUNE LA O JUDECATORIE SI M-A COSTAT CU TOTUL CCA 80 MILIOANE LEI .MI SE PARE EXAGERAT DE MULT.ESTE ADEVARAT CA DACA SE AJUNGE LA O INTELEGERE INTRE MOSTENITORI SE RESTITUIE INTEGRAL TAXA DE TIMBRU,SAU DACA SE PREZINTA LA PRIMA INFATISARE,SE RESTITUIE JUMATATE?AM INTELES DE LA AVOCATUL MEU CA TAXA ESTE CCA 50MIL,DAR NU PREAMA AJUTA CU MULTE INFORMATII...VA ROG SA MA AJUTATI...
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:33, 21 Septembrie 2012
da...asa e.
Taxa de timbru nu se Mai restituie , indiferent de situatie . Reclamantul achita taxa de timbru dar poate cere recuperarea acesteia de la ceilalti succesori, urmand sa I se restituie de catre ceilalti succesori parte din aceasta, concomitent cotei succesorale cuvenite si atribuite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru de 3% Alynamycina Alynamycina Buna Ziua,am si eu niste nelamuriri in legatura cu un proces: Parinti sunt in proces si trebuie sa evalueze masa partajabila,intrebariile mele ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri imobile (terenuri si o casa) prin hotarare judecatoreasca dromaderu0105 dromaderu0105 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema - dupa moartea tatalui am facut succesiunea (eu, fratele si mama - sotia defunctului) in ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune Alex356 Alex356 Buna ziua, Fiti amabil suntem trei frati si am dori sa facem taxa de succesiune Dorim sa stim ce acte ne sunt necesare si ce taxa se percepe.Putem face ... (vezi toată discuția)