Un cetatean a locuit in spatiul primariei in calitate de chirias titular din anul 1992.....aceasta locuinta afost revendicata de proprietarul de drept in anul 2005,anterior anului 2004 s-a depus cerere de cumparare a locuintei/dreptul depreemtiune...aceasta cerere nu a fost solutionata favorabil.....in baza legii chiriasilor s-a prelungit contractul cu 5 ani.......in baza unui ordin al primarului contractul s-a prelungit cu proprietarul de drept fiind restituita locuinta......dupa expirarea acestui contract *5 ani......a primit o noua locuinta din fondul statului de catre aceeasi primarie.........Va rog sa-mi comunicati daca mi-am pierdut calitatea de chirias titular...daca am dreptul de preemtiune la vanzarea locuintei......in conditiile in care primaria mi-a comunicat ca nu am dreptul deoarece locuiesc in noua locatie din anul 2009.....ca atare nu am continuitatea pt a beneficia de legea 112/96 adica cei care locuiesc inainte de 96..........pot beneficia . Cum as putea sa cumpar locuinta..