avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Procedura este legala?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Procedura este legala?

O persoana fizica neautorizata semneaza o conventie civila pentru executarea unei lucrari.Primeste un avans in luna martie si aprilie in sume egale de cate 6500 ron,total 13000 ron.In cursul lunii iunie acesta se autorizeaza ca PFA.In luna august pe data de 10 este controlat de inspectorii Garzii Financiare si se constata ca s-a sustras de la plata impozitului aferent pe suma integrala de 13000 ron.In data de 23 august reprezentantii D.G.F.P.realizeaza un control si constata ca in data de 8 august s-a emis o factura pentru 6500 ron (anterior controlului Garzii Financiare) si calculeaza impozitul diferentiat.Este legala si permisa o astfel de procedura?

Alte discuții în legătură

Calcul gresit concediu medical??? MariusBaciu MariusBaciu Buna ziua. Angajatorul mi-a virat salariul aferent lunii octombrie, luna in care m-am aflat in concediu medical dupa cum urmeaza: din 23 zile lucratoare am ... (vezi toată discuția)
Garda financiara stelian67 stelian67 Sunt actionar in doua societati comerciale si administrator pentru amindoua din anul 2000. De-a lungul a 10 ani am avut cite 7-8 controale de la Garda ... (vezi toată discuția)
confiscare fara probe cataxxl cataxxl Buna seara! Va scriu cat pot de scurt un caz la care astept parerile dvs. I-am imprumutat autoturismul fratelui meu pentru a face o deplasare. La intoarcere, ... (vezi toată discuția)