avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare sub control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare sub control judiciar

Un prieten este arestat pentru trafic de influenta,si este inchis Pe 20 09 2012 a avut proces pe fond ,si a ramas in pronuntare peste o saptamina ,adica pe 27 09 2012 .Intrebarea este daca el putea sa depuna o cerere de eliberare sub control judiciar sau nu isi mai avea rostul? Avocatul a spus ca nu se mai poate depune o asa cerere.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:22, 22 Septembrie 2012
Se poate depune o astfel de cerere.
Vreau sa mentionez ca el se afla sub stare de arest pina pe data de 3 10 2012 cind se expira termenul dat de judecator
Acest aspect nu impiedica depunerea cererii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare sub control judiciar monica72 monica72 buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond ... (vezi toată discuția)
Care este demersul unei cereri de eliberare sub control judiciar? cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua ! Prietenul meu a fost arestat acum 45 de zile sub acuzatia de trafic de droguri. Asupra lui nu s-a gasit nimic, el nu a fost prezent la ... (vezi toată discuția)
Suspendarea in minoritate dianabadila dianabadila Buna. Am si eu o intrebare. Prietenul meu are cateva probleme.. in 2012 a spart 38 de magazine cu inca un prieten. a fost arestat si inchis 2 luni apoi i sa ... (vezi toată discuția)