avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil din afara casatoriei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil din afara casatoriei

Salutare tuturor!

Sunt casatorit de 10 ani, iar acum 2 ani am mostenit un apartament (nelocuit, situat in alt oras) pe care il voi vinde in cateva zile. Notarul imi spune ca trebuie sa fie prezenta si sotia mea la autentificarea contractului de v-c(cf. noului COD Civil), e adevarat? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2012
hetfield, utilizator
Cel mai recent răspuns: hetfield , utilizator 17:57, 21 Septembrie 2012
:confused:
:closedtopic:

art 342 NCC - Fiecare sot poate folosi, administra si dispune liber de bunurile sale proprii, in conditiile legii.
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2012
romascanu, moderator
=D>

Mii de multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare bunuri proprii SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Un apartament dobandit inaite de casatorie, se poate vinde fara acordul sotului? Cunosc antecedente, chiar fiica mea. I-am cumparat o garsoniera, fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt casatorit de 17 ani iar domiciliul este in apartamentul ... Lazar Tatucu Lazar Tatucu Buna ziua, Sunt casatorit de 17 ani iar domiciliul este in apartamentul sotiei cumparat inainte de casatorie. Nu avem copii iar parintii sotiei sunt ... (vezi toată discuția)
Coproprietate bun dobandit inaintea casatoriei? MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua. Detin in proprietate un spatiu comercial unde am facut contract de comodat unei societati care are declarat si sediul social acolo. Recent am ... (vezi toată discuția)