avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma simt amenintat de un vecin....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma simt amenintat de un vecin....

Buna seara.Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac in situatia in care ma simt amenintat de un vecin.In aceasta seara trecand pe strada pe care locuiesc ,vecinul meu cand a trecut cu masina a virat intentionat catre mine bagandu-ma aproape in gardul de pe marginea drumul.Din fericire am reusit sa ma feresc.Tin sa mentionez ca este a doua oara cand patesc acest lucru si de data aceasta am si un martor care a vazut intreaga scena... Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac,ce fel de plangere si unde.Va multumesc. O seara buna tuturor !!
Puteti face o plangere la politie.

Il va chema sa il audieze si se va linisti.
La politie insa o sa va interogheze si pe dvs. in momentul in care va va audia ca sa se inteleaga care sunt motivele.
URGENT o plângere la poliție (în 2 exemplare, cereți nr. înregistrare, una pt. dvs) și arătați că ESTE pt. a doua oară când acel vecin atenteaza la viața si integritatea dvs., că dețineți și martori
Daca nu va ferereati exista riscul sa va loveasca sau doar a vrut sa va sperie?

V-a amenintat in trecut ca va va lovi cu autoturismul?
Am avut o problema cu dumnealui in trecut(vara trecuta cand am fost in vacanta),cu un teren de care el se foloseste pentru a ajunge la terenul lui.L-am atentionat cand s-a apucat sa construiasca ziduri si sa planteze copaci,spunandu-i ca acesta este terenul meu si nu il las sa faca nici o constructie.De atunci m-a aminintat ca nu mai termin facultatea,ca are grija el sa fie asa si ca o sa am eu probleme cu el(atunci au fost vreo 4 martori).De atunci nu ma mai baga in seama,dar acum o luna a trecut din nou cu masina pe langa cotul meu,eu fiind pe trotuar si in aceasta seara a virat cu intentie catre mine. Deci chiar vreau sa fac ceva deoarece simt ca vrea sa-mi faca rau neaparat... nu stiu de ce se teme de mine,ca il voi actiona in judecata si ii voi darama zidurile sau nu stiu de ce... Am o stare de temere continua... Va multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze pentru scris,dar sunt stresat total ... O seara buna va doresc !!
Daca nu ma feream ma lovea garantat,deoarece drumul de pe strada mea este cu o singura banda si pe margine o bordura mica.Eu am intrat pe bordura si m-am lipit de gardul unui vecin.

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
atenție ! dacă veți depăși interiorul a 2 luni de la comiterea faptei arătate de dvs. de către acel vecin: NU mai aveți ce-i face. Formulați și depuneți URGENT plângerea penală la parchetul d.p.l. judecătoria locală.Baftă!

Alte discuții în legătură

Este tentativa de omor? ContSters362885 ContSters362885 Ieri un individ care ma ameninta cu moartea de ceva vreme a venit la un metru distanta de mine cu masina jeep mare de teren si, cand a ajuns in dreptul meu, a ... (vezi toată discuția)
Amenintare Ionut groza Ionut groza Buna seara o problema am si eu .În urma cu trei luni am fost înjunghiat lângă inima de un vecin si acum este arestat pentru tentativă la omor,si urmeaza ... (vezi toată discuția)
L-am filmat pe bunicul meu în timp ce mă amenința că mă taie cu cuțitul și apoi am depus plângere penală. ce se va întâmpla mai departe? alexadr alexadr Buna ziua/seara! Am 18 ani si vreau sa expun problema aici in speranta ca pot fi ajutat cu un sfat sincer din partea dvs. Ca sa expun problema pe scurt, dupa ... (vezi toată discuția)