Buna seara.Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac in situatia in care ma simt amenintat de un vecin.In aceasta seara trecand pe strada pe care locuiesc ,vecinul meu cand a trecut cu masina a virat intentionat catre mine bagandu-ma aproape in gardul de pe marginea drumul.Din fericire am reusit sa ma feresc.Tin sa mentionez ca este a doua oara cand patesc acest lucru si de data aceasta am si un martor care a vazut intreaga scena... Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac,ce fel de plangere si unde.Va multumesc. O seara buna tuturor !!
Il va chema sa il audieze si se va linisti.
La politie insa o sa va interogheze si pe dvs. in momentul in care va va audia ca sa se inteleaga care sunt motivele.
URGENT o plângere la poliție (în 2 exemplare, cereți nr. înregistrare, una pt. dvs) și arătați că ESTE pt. a doua oară când acel vecin atenteaza la viața si integritatea dvs., că dețineți și martori
Am avut o problema cu dumnealui in trecut(vara trecuta cand am fost in vacanta),cu un teren de care el se foloseste pentru a ajunge la terenul lui.L-am atentionat cand s-a apucat sa construiasca ziduri si sa planteze copaci,spunandu-i ca acesta este terenul meu si nu il las sa faca nici o constructie.De atunci m-a aminintat ca nu mai termin facultatea,ca are grija el sa fie asa si ca o sa am eu probleme cu el(atunci au fost vreo 4 martori).De atunci nu ma mai baga in seama,dar acum o luna a trecut din nou cu masina pe langa cotul meu,eu fiind pe trotuar si in aceasta seara a virat cu intentie catre mine. Deci chiar vreau sa fac ceva deoarece simt ca vrea sa-mi faca rau neaparat... nu stiu de ce se teme de mine,ca il voi actiona in judecata si ii voi darama zidurile sau nu stiu de ce... Am o stare de temere continua... Va multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze pentru scris,dar sunt stresat total ... O seara buna va doresc !!
Daca nu ma feream ma lovea garantat,deoarece drumul de pe strada mea este cu o singura banda si pe margine o bordura mica.Eu am intrat pe bordura si m-am lipit de gardul unui vecin.
atenție ! dacă veți depăși interiorul a 2 luni de la comiterea faptei arătate de dvs. de către acel vecin: NU mai aveți ce-i face. Formulați și depuneți URGENT plângerea penală la parchetul d.p.l. judecătoria locală.Baftă!
Amenintare
Ionut groza
Buna seara o problema am si eu .În urma cu trei luni am fost înjunghiat lângă inima de un vecin si acum este arestat pentru tentativă la omor,si urmeaza ... (vezi toată discuția)