Buna seara.Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac in situatia in care ma simt amenintat de un vecin.In aceasta seara trecand pe strada pe care locuiesc ,vecinul meu cand a trecut cu masina a virat intentionat catre mine bagandu-ma aproape in gardul de pe marginea drumul.Din fericire am reusit sa ma feresc.Tin sa mentionez ca este a doua oara cand patesc acest lucru si de data aceasta am si un martor care a vazut intreaga scena... Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac,ce fel de plangere si unde.Va multumesc. O seara buna tuturor !!
Fapta poate fi incadrata si ca tentativa de omor in conditiile in care organul de politie va avea probe suficiente care sa duca la aceasta concluzie.
Ar fi recomandabil sa mergeti insotit de avocat la politie pentru ca politia sa ia atitudine cat mai repede cu privire la aceasta situatie de fapt care poate degenera oricand spre ceva mai grav...
Politia e posibil sa nu prea va ia in seama daca mergeti fara avocat sau sa intarzie foarte mult inceperea efectiva a anchetei penale, ceea ce ar fi total nepotrivit raportat la riscurile la care va expuneti.
Daca au fost martori la acea scena in care ati fost amenintat ca nu veti mai termina facultatea si ca veti avea probleme etc.ar fi bine de mentionat acest lucru in plangere.Asta deoarece,referitor la o eventuala tentativa de omor,nu cred ca se va merge prea departe cu aceasta fapta,mi se pare destul de greu de dovedit ca a incercat sa intre cu masina in dvs,el poate sa declare ca s-a ferit de o groapa sau ceva de genul...de aceea e bine sa insistati cu fapta de amenintare,afirmati ca v-a provocat o stare de temere,in acest fel va primi macar o amenda care sa-l mai potoleasca.
Amenintare
Ionut groza
Buna seara o problema am si eu .În urma cu trei luni am fost înjunghiat lângă inima de un vecin si acum este arestat pentru tentativă la omor,si urmeaza ... (vezi toată discuția)