Am fost sunat de catre sectoristul de la bloc (la el ajung plangerile) sa ma intrebe daca ne-am impacat si sa vin sa dau niste declaratii. I am spus ca nu si ca asa cum mi ati recomandat dvs dle avocat, am prezicat la telefon ca doresc sa fac o completare la plangerea initiala si pt tentativa de omor. Sectoristul a zis ca trebuie sa ma adresez la serviciul omoruri pentru asta!! I am spus ca nu se poate ca plangerea initiala am depus o la ei la sectie si m am consultat cu un avocat pe net (cu dvs) sa fac completare si pt tentativa de omor. Mi a zis atunci sa vin cu un avocat (i am spus ca nu imi permit unul,doar m am consultat pe internet) si in acest moment m-a intrebat daca am eu studii juridice , i am zisca nu si mi a zis ca atunci nu pot face acest demers!!! Mi se pare incredibil in ce tara traim, imi pare rau ca nu am integistrat convorbirea pt ca asemenea comportsment este unul tipic romanesc!!
I am spus ca ii voi aduce eu legea sa o citeasca daca nu stie, si mi a zis ca ma asteapta la sectie. Mi e teama ca nu voi fi luat in considerare pt ca sunt de doar 18 ani si probabil pt ei nu prezint credibilitate, iar bunicul meu deja a zis ca uite a venir politia acasa nu mi au facut nimic mi au confiscat cutitul dar nu mi au zis nimic. Si se lauda ca sectoristul de la bloc este prieten cu el si ca oricum stie ca nu ii vor face nimic
Ce sfat imi puteti da? Multumesc anticipat!
Cu stima!
Alexandru Matache a scris:
Puteţi face o completare la plângerea iniţială şi să menţionaţi că doriţi tragerea la răspundere penală a făptuitorului şi pentru tentativă la omor.