avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... politia nu vrea sa imi dea anexa 2
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

politia nu vrea sa imi dea anexa 2

buna seara am avut un acident cu masina cand ne intorceam de la mare pe defileul vai jiului pe la sadu intr-o curba un tir a intrat in noi si ne am rasturnat cu masina .In acest acident au fost si victime eu si sotia ea a fost mai grav ranita ,politia a fost la fata locului si a facut poze si masuratori si a constatat ca soferul tiruli a fost de vina mia dat copie dupa asigurarea soferului pt ca mentionez masina este dauna totala firma de asigurari a trimis politiei sa ii trimita anexa 2 dar acum am o problema politistul nu vrea sa imi dea anexa 2 pe motiv ca seful lui nu vrea sa o semneze ca spunea el ca daca afost culpa comuna ce sa fac in cazul acesta ca sa pot obtine anexa2 .mentionnez ca am depus plangere impotriva soferul pt ca el nu recunoaste ca a fost vinovat si nu imi raspunde la tel ca spunea el ca are pila ce ar trbui sa fac in cazul acesta
Cel mai recent răspuns: FarcasG , utilizator 23:17, 22 Octombrie 2012
dacă va depune o eventuală plângere penală împotriva acelui polițist pt. pretins refuz . . . Anexa 2, va trebui să dovedească REFUZUL ca ABUZ în serviciu de fapt tot în fața colegilor acelui polițist ce vor cerceta ”fapta” colegului lor : dacă nu va depune o Cerere scrisă sub număr de înregistrare, ce dovezi de refuz ori ABUZ va avea acel cetățean vătămat în drepturile și interesele lui ?!
n53 a scris:

dacă va depune o eventuală plângere penală împotriva acelui polițist pt. pretins refuz . . . Anexa 2, va trebui să dovedească REFUZUL ca ABUZ în serviciu de fapt tot în fața colegilor acelui polițist ce vor cerceta ”fapta” colegului lor : dacă nu va depune o Cerere scrisă sub număr de înregistrare, ce dovezi de refuz ori ABUZ va avea acel cetățean vătămat în drepturile și interesele lui ?!

De acord cu Dvs. Am presupus ca solicitarea in scris a anexei si primirea unui raspuns de refuz se subintelege.
Din cate mia zis poististul ca el are termen legal 30 de zie sa trimita anexa 2 firmei de asigurari mai sunt 2 zile si se implinesc 30 de zile si el nu a trimis-o si acum a mai plecat in concediu pt nu stiu saptamani.cererea de eliberare a anexei 2 sa o trimit politiei? si sa cer numar de inregistrare?
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2012
rienutza, utilizator
dacă expiră cele 30 de zile de la depunerea unei Cereri de către dvs pt Anexa 2, pe baza nr de înregistrare al depunerii la poliție+o copie a acelei cereri+o cerere de chemare în judecată (în 2 exemplare+1 pt dvs ce-a păstrați) a Unității de poliție prin reprezentant legal, chemați în judecată în Contenciosul Administrativ la Tribunalul local, acea unitate de poliție pt că NU V-A răspuns în termen legal obligatoriu de 30 de zile de la înregistrarea acelei cereri
multumesc pt sfaturi in cele din urma politistul a trimis anexa 2 firmei de asigurari si acum tr sa vad cand va incepe procesul de daspagubire.Eu am depus plangere impotriva soferului dar as avea o intrbare de un stiu daca plangerea a fost inregisttrata?ca am inteles ca am termen legal 2 luni de zile sa depun plangerea eu am depuso acum vreo 3 saptamani dar nu stiu daca a fost inregistrata

Alte discuții în legătură

Politia refuza sa-mi dea anexa 2 de mai bine de 3 luni intr-un accident in care am fost victima. alexandrapetrescu0508 alexandrapetrescu0508 Pe data de 16.10.2014 am fost implicata intr-un accident rutier impreuna cu alte 2 masini. Cel care a provocat accidentul nu a oprit sa se asigure intr-o ... (vezi toată discuția)
Furt troller...politia nu face nimic.... RoxannaS RoxannaS Buna ziua! In luna decembrie 2012 mi s a furat troller-ul dintr-un maxi-taxi(care merge de la Piața Sudului în Oltenita). ....la urcarea în maxi ... (vezi toată discuția)
Fotocopii dosar ! ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! As dori sa fac si eu fotocopii de pe un dosar aflat pe rolul postului de politie \\" x\\" , dosarul este pentru amenintari si hartuire dar domnii ... (vezi toată discuția)