buna seara am avut un acident cu masina cand ne intorceam de la mare pe defileul vai jiului pe la sadu intr-o curba un tir a intrat in noi si ne am rasturnat cu masina .In acest acident au fost si victime eu si sotia ea a fost mai grav ranita ,politia a fost la fata locului si a facut poze si masuratori si a constatat ca soferul tiruli a fost de vina mia dat copie dupa asigurarea soferului pt ca mentionez masina este dauna totala firma de asigurari a trimis politiei sa ii trimita anexa 2 dar acum am o problema politistul nu vrea sa imi dea anexa 2 pe motiv ca seful lui nu vrea sa o semneze ca spunea el ca daca afost culpa comuna ce sa fac in cazul acesta ca sa pot obtine anexa2 .mentionnez ca am depus plangere impotriva soferul pt ca el nu recunoaste ca a fost vinovat si nu imi raspunde la tel ca spunea el ca are pila ce ar trbui sa fac in cazul acesta
1) mă bucur că ați reușit soluționarea problemei cu acel polițist !
2) solicitați să vi se comunice nr. de înregistrare și notați-l pe ex. nr. 2 al dvs.
Aveti idee,cum pot recupera ori daca mai pot recupera anexa nr 2 in conditiile in care dosarul a fost trimis la tribunal?Sa nu mai astept finalizarea dosarului.Accidentul s-a soldat cu moartea a 2 persoane,iar soferita vinovata a intrat in coma.In cazul meu,sunt nevinovata si as dori sa incep mai repede dosarul pt repararea masinii.Multumesc!