avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Divizare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Divizare societate

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete
Firma X a preluat active(imobilizate,circulante) si pasive de la o alta firma Y care s-a divizat.
Firma X vrea sa vanda o parte din mijloacele fixe preluate.Intrebarea mea este daca se poate si dupa cat timp.Eu nu am gasit nicaieri in legislatie ca am fi obligati sa le pastram in firma o anumita perioada de timp.
Multumesc celor care ma vor ajuta.
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 14:30, 22 Septembrie 2012
da, nu exista nici o obligatie in acest sens, deci puteti sa vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare societate Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Buna ziua, Vin cu rugamintea de a ma ajuta in rezolvarea urmatoarei spete: Societatea A se divizeaza ,in urma divizarii a luat fiinta societatea B. ... (vezi toată discuția)
Vanzare constructie cota tva wwitza wwitza Am o societate comerciala Y platitoare de tva. In anul 2003 societatea X platitoare de tva a cumparat un spatiu comercial in valoare de 35.000 ron inclusiv ... (vezi toată discuția)
Transferul de intreprindere legal_tht legal_tht Antreprenorul „X” încredințează, pe cale contractuală, unui alt antreprenor Y responsabilitatea exploatării unui serviciu destinat ... (vezi toată discuția)