avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua,am bagat divort de sotia mea din luna 02.2012,de atunci se tot amana,sotia mea este mereu plecata in spania,in toata aceasta perioada ianuarie 2012-septembrie 2012 nu ne.a ajutat cu nimic pe mine si pe copilul nostru,din nici un puct de vedere,vine decat atunci cand are termen si dupa pleaca,ce pot face in aceasta situatie,sincer nu mai pot face fata sunt prea multe de platit....va rog daca stiti spuneti.mi...
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 14:49, 22 Septembrie 2012
Din ce cauza se tot amana divortul?

Nu ati incercat o discutie amiabila, insensul de a contribui cu cate ceva la cresterea minorului?
am incercat timp de un an adica din luna iulie 2011 de cand am aflat ca sotia ma inselat in Spania,in luna noiembrie 2011 a plecat fara voia mea in Spania bine in aceste perioada ne trimitea bani mie si copilului,din luna noiembrie 2011 de cand a plecat nu a mai interesat.o nimic a spus ca si.a gasit pe altcineva si ca ramane acolo,eu am incercat sa vb cu ea la telefon sa o fac sa inteleaga ca eu si mult mai important copilul nostru in varsta de 3 ani acum are mare nevoie de ea de noi insa fara rezultat,in luna februarie 2012 am luat decizia de.a baga divort,nu sa prezentat la 2 termene,dar incepand de la al 3 lea termen venea acasa statea la mama ei 3-4 zile fara sa vina la copil sau sa ma intrebe ce face copilul,daca este bine,daca are nevoie de ceva,nimic si pleca....acum pe 13 noiembrie cand am avut termen am aflat ca si.a angajat 2 avocati pentru a.mi lua copilul pe care eu il ingrijesc hranesc,etc...tot timpul meu liber este al copilului...pe 15 noiembrie a plecat din nou in Spania si chiar nu stiu ce sa mai fac....salariul este mic...eu stau la bloc sunt atatea si atatea...copilul il am bolnav...si nu stiu ce pot face..tinand cont can am depus la dosar foarte multe dovezi..tot degeaba....
Chiar daca si-a angajat 2 avocati nu cred ca va obtine custodia exclusiva asupra minorului, daca lucrurile stau asa cum le-ati descris dvs. Aveti martori care sa dovedeasca lipsa de implicare materiala si emotionala in viata copilului.

In plus nici domiciliul minorului nu va putea fi schimbat, in caz contrar afectand stabilitatea lui psiho-emotionala. Mama ar trebui sa faca dovada unui domiciliu stabil si a unor venituri.
sotia a depus la dosar contractul de munca din Spania pe o perioada determinata de 3 luni,insa nu cred ca mai este valabil.....un domiciliul stabil nu are.....insa referitor la copil deja se simte o schimbare psiho-emotinala...mereu ma intreaba de mama lui,este agitat,in ultimul timp nu mai are chef de nimic...ceea ce nu am precizat este faptul ca sotia mea stia de cand ne.am cunoscut in urma cu 7 ani de situatia mea si anume ca si eu am trecut prin ce trece copilul meu acum la varsta lui....parinti mei au divortat si ma castigat mama dupa ceva timp cand am facut 2.5 ani mama ma dat la camin si de acolo la 3 ani am fost luat de catre parinti unde stau acum,mi.e tare greu sa povestesc,numai eu stiu prin ce am trecut si prin ce trec...singurul lucru bun in aceasta viata a fost ca am cunoscut.o pe ea si al doilea a fost si este copilul pe care mi la daruit...il iubesc din tot sufletul si cred ca daca l.as pierde nici nu ar mai avea rost sa mai traiesc....din acesta cauza sotia mea vrea sa imi ia copilul pentru ca stie ca imi face cel mai mare rau posibil....luandu.mi copilul ca sa il lase mamei ei sa aibe grija de el si ea sa plece din nou in Spania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine repatrierea fiului meu? timofteioan timofteioan Buna seara Va rog frumos, puteti sa imi spuneti daca am sanse sa castig repatrierea fiului meu? Este nascut in Spania dar este cetatean roman (ciudadano ... (vezi toată discuția)
Divort RUXANDRA24 RUXANDRA24 Buna.Ma numesc Mihaela am 24 de ani si o fetita de 3 ani...Cu sotul meu nu mai stau impreuna de 3 luni pt ca viata alaturi de el este imposibila,si de aceea am ... (vezi toată discuția)
Divort popovici romeo popovici romeo sotia mea vrea sa divorteze,eu nu sunt de acord pt cred ca este influentata. suntem impreuna de 10 ani si avem un copil minor. amandoi consideram ca am gresit ... (vezi toată discuția)