avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot ca si personal contractual incadrat intr-o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot ca si personal contractual incadrat intr-o institutie publica sa imi infintez un pfa pentru audit intern public.

Pot ca si personal contractual incadrat intr-o institutie publica sa imi infintez un pfa pentru audit intern public? Este compatibila activitatea de audit cu cea de personal contractual intr-o institutie publica? Daca nu este compatibila, pot sa primesc banii pt activitatea de audit printr-o conventie civila. Multumesc.:):):)
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:40, 22 Septembrie 2012
Daca aveti studiile/avizele cerute de lege pentru deschiderea acestui PFA pentru audit, nu vad de ce nu l-ati deschide, insa ar fi bine sa va abtineti la a incheia contract cu institutia unde lucrati, intrucat veti cadea sub incidenta legii 161/2003 (incompatibilitate). Puteti desfasura activitati de audit la alte institutii/autoritati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea functiei de audit prin sistem de cooperare ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:o persoana incadrata pe o functie publica de executie,auditor intern in cadrul unei primarii ,poate sa exercite ... (vezi toată discuția)
Incompatibil? Brokeru22 Brokeru22 Lucrez in cadrul unei institutii publice, auditor intern, pot sa profesez ca, consilier juridic part-time(2h/zi) in cadrul unei societati comerciale, ong sau ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii fp alexandru andra alexandru andra Unui FP trebuie sa i se intocmeasca decizie de delegare unor atributii ale unui curier(personal contractual). Oare nu intram in incompatibilitate cf. Legii ... (vezi toată discuția)