avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot ca si personal contractual incadrat intr-o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot ca si personal contractual incadrat intr-o institutie publica sa imi infintez un pfa pentru audit intern public.

Pot ca si personal contractual incadrat intr-o institutie publica sa imi infintez un pfa pentru audit intern public? Este compatibila activitatea de audit cu cea de personal contractual intr-o institutie publica? Daca nu este compatibila, pot sa primesc banii pt activitatea de audit printr-o conventie civila. Multumesc.:):):)
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:40, 22 Septembrie 2012
Daca aveti studiile/avizele cerute de lege pentru deschiderea acestui PFA pentru audit, nu vad de ce nu l-ati deschide, insa ar fi bine sa va abtineti la a incheia contract cu institutia unde lucrati, intrucat veti cadea sub incidenta legii 161/2003 (incompatibilitate). Puteti desfasura activitati de audit la alte institutii/autoritati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea functiei de audit prin sistem de cooperare ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:o persoana incadrata pe o functie publica de executie,auditor intern in cadrul unei primarii ,poate sa exercite ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii fp alexandru andra alexandru andra Unui FP trebuie sa i se intocmeasca decizie de delegare unor atributii ale unui curier(personal contractual). Oare nu intram in incompatibilitate cf. Legii ... (vezi toată discuția)