avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in munca versus intr-o profesie.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in munca versus intr-o profesie.

Sunt incadrata ca personal contractual intr-o institutie publica, ca si consilier personal. Si duduia de la resurse umane imi cere o recomandare de alt job, insa din punctul meu de vedere asta e facultativ, nu? Eu pot obtine aceste recomandari insa acum dupa ce sunt deja incadrata mi se pare inutil sa imi deranjez fostii sefi. Tot aceasta doamna imi cere fisa din revisal raportul pe salariat, insa in eu sunt incadrata cu 0 vechime in institutie. Banuiala mea e ca aceasta vrea doar sa imi dea de lucru. Mentionez ca eu am vechime intr-o profesie liberala de 2 ani, insa ca si consilier personal am vechime 0. Vreau sa ma lamuriti cand pot primi spor de vechime, dupa 3 ani de vechime in munca de consilier personal, sau dupa 3 ani vechime in munca, generala. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 21:33, 22 Septembrie 2012
Solicitati-i sa va arate textul de lege care va obliga sa ii aduceti recomandarea si extrasul din revisal :)
Sporul de vechime se acorda pentru vechimea in munca (totala) nu doar pentru vechimea in functia de consilier "personal".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu consilier principal incadrare luminitatomescu luminitatomescu Buna ziua am si eu o intrebare: am dat concurs pentru functia de consilier principal la fonduri structurale si as dori sa stiu care este salariul de incadrare. ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic debutant sau gr.iv? frantzmusa frantzmusa Lucrez intr-o institutie publica, sunt angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata de timp, nu sunt functionar public. Sunt incadrata pe o functie ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)