avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul salariu consilier principal incadrare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul salariu consilier principal incadrare

Buna ziua am si eu o intrebare: am dat concurs pentru functia de consilier principal la fonduri structurale si as dori sa stiu care este salariul de incadrare. Dupa cate am inteles nu mai exista trepte de salarizare dar pe mine m-a bagat la treapta a 3a adica -1212 roni
as dori sa stiu daca vechimea de 10% se dauga la 1212 si rezultatul de 1333 se diminueaza cu 25% si apoi se majoreaza cu 15% si la rezultat se aplica in primul an 25% spor pt fonduri europene. As vrea sa stiu daca e bine asa calculul, va multumesc.
PS: o colega mi-a spus ca nu are cum sa iti diminueze sporul de vechime ca nu este corect si ca acea diminuare si majorare ar trebui aplicata decat la 1212 roni si apoi se adauga sporul de vechime. Cum este corect?
Cel mai recent răspuns: luminitatomescu , utilizator 20:43, 18 Ianuarie 2012
Nu exista functia de consilier principal la fonduri structurale conform COR.
Functia de consilier principal gr. 1....gr.2 .....de acorda in functie de organigrama institutiei publice.
Intrebare: functia este pentru functionar public sau pentru personal contractual?
Treapta a 3-a se refera la vechimea in munca pe care o aveti, in specialitatea studiilor de baza.
In mod normal salariul este stabilit functie de gradul de pregatire,vechime.
calculul cu -25% si +15% la care se adauga sporul de vechime....mi se pare absurd.
Daca in 2012 se mentine nivelul de salarizare din 2011 atunci cei de la resurse umane sunt in tema cu acesta.
Va doresc succes in noul post,sunt oameni care nu au parte de astfel de succes desi au pregatire:)
eu la baza sunt economist si am si cursul de inspector de resurse umane
am depus dosarul pentru consilier principal, am vechime 7 ani
dupa cate am inteles voi avea ordin de incadrare
si am inteles ca la consilier principal voi avea 1212 salariul brut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu in urma promovarii ionel979 ionel979 Buna ziua In urma absolvirii studiilor superioare am fost promovat de pe functia de referent asistent tr 1 pe functia de consilier asistent treapta 3 pe data ... (vezi toată discuția)
Promovare pe functie de conducere elenacapricorn elenacapricorn SUNT FUNCTIONAR PUBLIC,RESPECTIV SEF BIROU IMPOZITE SI TAXE LOCALE INTR/O PRIMARIE. AM ABSOLVIT FACULTATEA IN ANUL 2004. AM FOST INCADRATA PE FUNCTIA DE ... (vezi toată discuția)