avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta sporuri salariale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta sporuri salariale

Buna ziua.Am si eu o problema ,as dori sa aflu care este termenul legal de eliberare adeverinta cu sporuri salariale necesara la depunerea dosarului de pensionare pt incapacitate de munca ,mentionez ca am depus decizia de incetare activitatea la resurse umane in urma cu cinci zile lucratoare.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 23:25, 28 Septembrie 2012
Adeverintele de sporuri se elibereaza in maximum 30 de zile de la solicitare.
Fiind vorba de pensionare de invaliditate, puteti depune dosarul de pensionare in termen de 30 de zile de la data emiterii deciziei de incadrare in grad de invaliditate, astfel veti primi pensia de la data incetarii contractului de munca. Daca veti depasi termenul de 30 de zile, pensia se va acorda de la data depunerii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea dosarului de pensionare stelyan stelyan buna ziua...as dori un raspuns la o intrebare daca sunteti amabili....sotia s/a pensionat medical incepind cu data de 24-01-2011.....dar pentru a depune ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate gr.iii mihialescu mioara mihialescu mioara Este gresita incetarea CIM cu data prezentarii deciziei asupra capacitatii de munca, daca salariatul o solicita si declara pe propria raspundere ca nu doreste ... (vezi toată discuția)
Cind depun dosarul de pensie? 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua As avea si eu o intrebare; incepind cu data de 10 .07.2014 am decizia de pensionare de invaliditate, concediu medical am pina in 30.07.2014, ... (vezi toată discuția)