avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

de ceva timp primesc amenintari; cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:03, 22 Septembrie 2012
Reveniti cu amanunte.
Daca sunteti amenintat cu savarsirea unei infractiuni sau a unei fapte pagubitoare indreptata impotriva dvs., a sotului/sotiei, ori a unei rude apropiate si daca aceasta este de natura sa va alarmeze, aveti posibilitatea sa formulati plangere pentru savarsirea infractiunii prev de art 193 c.pen.- amenintarea, in termen de 2 luni de la data cunoasterii faptuitorului.
Plangerea se adreseaza parchetului caruia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond sau la politie.
Plangerea se probeaza cu martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor adrian197412 adrian197412 primesc de foarte multe ori amenintari din partea vecinilor imi usuca florile de linga gard ma ameninta ca-mi omoara ciini (pichinez)toate acestea pt ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Amenintare dpasztor dpasztor Am fost amenintat cu bataia de catre un cetatean datorita unor probleme iscate intre noi, de fata mai era o persoana care asistat la toata \"povestea\". Ce pot ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintata de-un fost" prieten"... darmilla darmilla Am un fost \"prieten\", care s-a apucat sa ma ameninte de ceva vreme, cu chestii care nu sunt adevarate si, mereu spune ca \"va fabrica\"dovezi ptr ... (vezi toată discuția)