avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fapta de furt Calificat pe timp de noapte.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fapta de furt Calificat pe timp de noapte.

Buna seara! In urma cu cateva luni am comis o oribila fapta pe care o regretEste vorba de fapta cu televizoarele LCD. Am recunoscut fapta la politie si am fost cercetat in stare de libertate pana acum. Ieri am primit o citatie pentru prezentare la parchet ca invinuit in dosar. As vrea sa stiu daca pot fi arestat la prima prezentare si ce pedeapsa as primi la aceasta fapta tinand cont ca sunt la prima abatere. Sau ce se poate intampla daca nu ma prezint pentru ca trebuie sa plec dinou in strainatate maine. Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
blije, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:26, 23 Septembrie 2012
Nu pot accesa linkul.
Care e problema?
Expuneti problema pe care o aveti si puneti intrebarea./intrebarile in legatura cu aceasta.
Link-ul nu poate fi vizualizat.
[ link extern ]




Acesta este lincul
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
blije, utilizator
Nu ar trebui sa va aresteze preventiv daca va faceti vinovat doar de cele 4 televizoare, dar e bine sa va prezentati cu un avocat. Continuati sa aveti o atitudine sincera, iar daca exista un prejudiciu, acoperiti-l.
Cat despre plecarea in strainatate, discutati cu procurorul, altfel nu va recomand.
Va poate retine si sa propuna arestarea preventiva.
De plecat din tara ati putea pleca dar vorbiti cu avocatul cum sa procedati.

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava robdum robdum Buna Ziua, O cunostinta a fost vatamata grav de catre trei indivizi, pierderea iremediabila a vederii cu un ochi, coaste rupte, maxilar rupt, intr-un cuvant ... (vezi toată discuția)
Informatii dosar penal bia99 bia99 buna ziua, tocmai am primit o citatie, in calitate de INVINUIT in cazuza privind DOSAR PENAL. 1. imi puteti spune va rog ce semnifica mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine arestarea preventiva pentru inselaciune? florindbro florindbro Cum se poate obtine arestarea preventiva in cazul unui inculpat cercetat pentru inselaciune? Inselaciunea este pentru un autoturism in valoare de 50000 euro. ... (vezi toată discuția)