avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

Buna seara! Va rog daca se poate sa mi se raspunda,am un credit ipotecar ,am cump in 2008 o garsoniera si as vrea sa stiu in caz de nu mi mai platesc creditul,ce s ar intampla,in afara de faptul k mi se ia imobilul mai raman apoi dator la banca???va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionutchy , utilizator 16:08, 24 Septembrie 2012
1. imobilul este scos la vanzare de catre banca
2. ramaneti dator cu diferenta dintre datoria catre banca si suma cu care s-a vandut imobilul

probabil ca scrie in contractul de credit
dar anii astia pe care i am platit nu se pun la calcul,plus k eu dau o rata x si mi se ia din ia doar 20%ca restul e dobanda
ba da se iau in calcul. rectific la punctul 2 de mai sus:
2. ramaneti dator cu diferenta dintre datoria actuala (rest credit + rest dobanda) catre banca si suma cu care s-a vandut imobilul

faptul ca in rata este doar 20% credit restul de 80% este dobanda nu este in avantajul dvs.

problema este ca piata imobiliara a scazut mult si probabil valoarea actuala a garsonierei este mult mai mica decat valoarea din 2008.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj imobil achizitionat prin credit ipotecar vio2014 vio2014 In 2008, X si Y, necasatoriti, achizitioneaza impreuna o garsoniera, in cote egale de 1/2. In vederea achizitiei, ambii au contractat cate un credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Partajare apartament cu credit ADANNA ADANNA Buna seara, As dori sa-mi spuneti cum se partajeaza un apartament luat cu credit ipotecar. Mentionez ca am avut un avans de treizeci mii euro, in urma ... (vezi toată discuția)
Partaj hadrian74 hadrian74 Ce se intimpla daca in urma unui proces de partaj urmeaza sa-i platesc fostei sotii ca sulta cota parte din valoarea apartamentului dar nu am posibilitate? voi ... (vezi toată discuția)