avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme din nou cu vecina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme din nou cu vecina

Stiu ca e tarziu dar tocmai am venit de la o nunta si cand am intrat in curte in fata apartamentului meu (locuiesc la o curte comuna cu alte doua apartamente, detin contract de inchiriere de la primarie pe o cota de 98/190 pe care platesc chirie si locuind pe partea din spate intotdeauna in acord comun cu vecinii fiecare am folosit suprafata din fata apartamentului sau), toata verdeata inclusiv florile, vita de vie, gardul viu si niste bari care erau puse de o parte si de alta a gradinutei mi-au fost taiate de catre unul dintre vecini pentru ca asa a vrut el. Tin sa precizez ca pe partea lui si-a facut si el o gradina care nu il deranja deloc. Eu am mai avut probleme cu dansii mai precis cu mama lui care ma teroriza pentru ca am caine. Acest subiect vi l-am adus la cunostiinta in urma cu cateva luni. L-am sunat sa vina deoarece nu era acasa ca sa purtam o discutie civilizata si sa imi explice de ce a facut acest lucru. A refuzat sa vina si atunci am chemat politia. Acesti domni m-au ascultat si m-au indemnat sa merg dimineata la sectie si sa depun plangere pentru distrugere de bunuri. As dorii sa imi spuneti ce urmari vor fii deoarece sincer nu vreau peste ceva timp sa ma trezesc ca vin acasa si nu mai am usa sau geamuri sau cine stie ce considera dansul ca il deranjeaza. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: pukkaa , utilizator 10:17, 23 Septembrie 2012
dar odata ce au recunoscut de fata organelor de politie care s-au prezentat azi noapte credeti ca ar putea sa isi modifice cele spuse? azi dimineata cand am fost la sectia de politie pentru depunerea declaratiei si a plangerii domnii de acolo stiau ce sa intamplat, banuiesc ca a fost un raport depus de cei prezenti la fata locului sa constate faptele nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate considera furt si cum pot proceda legal gh_liviu gh_liviu Salutari de la Braila. Locuiesc la casa si am la strada o tufa de trandafiri, un nuc, un visin si putina vita de vie. Imi place sa le ingrijesc, dar fiind ... (vezi toată discuția)
Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)
Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)