avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare

ce se intampla in situatia in care un vecin s-a intabulat fara acceptul meu, avand in vedere faptul ca eu am avut prima cladirea?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 18:18, 23 Septembrie 2012
Cred ca trebuie sa fiti mai explicita.
Ce a intabulat vecinul? Cum este detinuta proprietatea? Ce acte aveti? Sunt mai multe cerinte pentru intabulare. Poate vecinul a facut intabularea terenului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme granituire vecin oldestwolf2000 oldestwolf2000 As dori sa stiu care este situatia in speta urmatoare : - am intabulat terenul proprietate a mea din 2003, reiesind mai putin cu circa 3 mp decat actul decat ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent un raspuns ! stelutaalistar stelutaalistar Detin un teren de 5000 mp extravilan in proprietate in baza legii 18/1991.Am titlul de proprietate din anul 1994.De atunci platesc impozit pe acest teren. Am ... (vezi toată discuția)
Dispensar veterinar chindrisliviuion chindrisliviuion Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren, mostenit de la tatal meu, pe care pe vremea lui ceausescu, prin anii 70 s-a construit dispensarul veterinar. Langa ... (vezi toată discuția)