Buna ziua o intrebare daca puteti sa ma ajutati...dupa moartea tatalui nu am facut succesiunea suntem 4 frati o casa cu 6 camere intra in masa succesorala casa restectiva are total de pamint 250mp,,,putem face succesiunea ?mentionez ca suntem in instanta cu pamintul pentru stabilirea unei decizi judecatoresti printro conventie facuta in 1970 cu proprietarul pentru construirea pe proprietatea sa o casa ,,,deci casa este a tatalui meu dar terenul este pe rol cum pot face succesiunea la casa respectiva ?,,si inca o intrebare ,,,daca renunt la o camera care imi v-a reveni mie pentru terenul din fata casei ,,deci jumatate din terenul total in favoarea unuia din frati ce acte trebuie sa fac legale sa pot face aceasta tranzactie sa nu fie atacata mai tirziu ,,,mentionez ca locuinta este refacuta de mine 85 la %si restul de tatal meu decedat ,,,ei au numai drept la succesiune necontribuind cu nimic la renovarea sau extinderea locuintei ,,,ar trebui sa semneze toti aceasta tranzactie sau ma pot intelege numai cu unu da schimbe prin un act legal camera care imi apartine cu partea lui de teren ,,,pe terenul respectv nu este decit o bucatarie de vara din lemn ,,,nu stiu ce ar trebui sa fac sa fac ceva legal fara sa am probleme mai tirziu ,,,si as vrea sa deschid eu succesiunea dar nu stiu daca pot daca terenul este pe rol,,,si inca ceva daca deschid succesiunea as putea sa am probleme sa nu vrea sa se prezinte la notar,,,,normal trebuie sa fie toti de acord sau o pot face singura si notarul le v-a trimite instintare prin posta?,,,va multumesc anticipat