avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare laptop
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare laptop

am fost cercetat intr-un dosar penal de diicot si cu ocazia perchezitiei domiciliare mi-a fost ridicat un laptop. Pe timpul cercetarilor mi s-a spus ca la sf dosarului mi se va inapoia insa in hotarare nu mai e nimic mentionat de el. Dosarul s-a incheiat si nu stiu cum sa recuperez acel laptop. Am inteles ca trebuie sa fac o cerere catre parchet si/sau tribunal. Ma poate ajuta cineva cu un model va rog.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 12:06, 24 Septembrie 2012
simplu de tot: Către, Parchetul d.p.l. judecătoria . . . . Subsemnatul. . ., domiciliat în . . .str. . . .etc, vă solicit să-mi înapoiați de îndată și în perfectă stare de funcționare laptopul proprietatea mea personală potrivit facturii . . . .din . . .ce mi l-ați ridicat motivând cercetarea penală cu privire la . . . de către mine-Dos.P.nr. . ./.../ Vă mulțumesc anticipat. Data, semnătura. Formulați 2 ex. depuneți la registratura parchetului solicitând număr de înregistrare ori poștal recomandată cu Confirmare de primire, păstrați acestea+factura poștei+confirmarea de primire ce va fi înapoiată cu semnătura parchetului.Vă vor răspunde obligatoriu în interiorul a 30 zile de la primire și veți fi chemat să-l ridicați (dacă într-adevăr nu le mai este necesar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni informatice mariuscostel mariuscostel Buna ziua. Am si eu o mare problema,dar si cateva dileme in acelasi timp. Pe data de 11 mai 2016,la ora 06.10,am avut \"onoarea\" de a primi in locuinta pe ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pinandreea91 pinandreea91 Buna ziua, am o problema, am discutat cu o persoane pentru achizitionarea unui telefon nou ( pachet complet) la pretul de 350 lei, coletul mi-a fost trimis ... (vezi toată discuția)
Amenintare procuror. 300 suspecti, se poate cere perchezitie la toti ?? ingrtel ingrtel Intr-un dosar penal privind amenintarea unor procurori ... suntem in jur de 300 de suspecti/martori . Va rog sa-mi spuneti in ce conditii ne pot cere ... (vezi toată discuția)