buna ziua! as dori va rog frumos sa ma indrumati cu urmatoarea problema: o familie in care sotia pleaca in Aastria si ulterior ar fi trebuit sa mearga si sotul dar se razgandeste si introduce actiune de divort se desface casatoria, sotul mai solicita si partajarea bunuri comune casa si bunuri mobile, dupa care instanta hotaraste ca ptr casa sa o despagubeasca pe sotie cu o sulta de 10000 lei. Aceasta nefiind in tara stabileste cu fostul sot ca suma sa fie depusa intr-un cont deschis pe numele celor doi minori. Dupa ani de zile cand revine in vizita in tara la majoratul copiilor, ii solicita sa ii spuna contul sa retraga banii ptr copii, acesta spunand ca a mintit-o ca nu a depus niciun ban si nu vrea sa ii mai dea. Ce se poate face? actiunea a fost in anul 1993? O plangere penala tinand cont ca a intervenit prescriptia de a executa o hotarare judecatoreasca?
Nu vrea divort
cornelv
1. Sunt casatorita de 4 ani, fara copii si vreau sa divortez ptr ca nu mai pot trai cu el. Lipseste noptile de acasa, pleaca la munte fara mine dar nu are rost ... (vezi toată discuția)
Partaj cu probleme
eneaelena
buna ziua! problema mea este urmatoarea: acum 6 ani cand m-am maritat cu inca sotul meu, el nu facuse partajul cu fosta lui nevasta desi erau divortati de 8 ... (vezi toată discuția)