avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinii

buna ziua, am si eu o problema. stau la casa la tara si am niste vecini fff sensibili nu sunt de acord cu muzica tare.,mai mult ne-a amenintat cu politia. eu sapt asta am cumatria si o fac acasa. ce e de facut? se poate sa elibereze politia de la noi ceva doveditor k am voie si k nimeni nu ne face nimic? inclusuv politia?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:11, 24 Septembrie 2012
Avand in vedere aspectele precizate referitor la sensibilitatea vecinilor,pentru indepartarea situatiilor neplacute se impune sa comunicati acestora evenimentul care urmeaza sa se desfasoare,eventual puteti sa il si invitati sa participe
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare lege 192/2019. stau la curte si am printre vecini ... Vladutzzzneagu Vladutzzzneagu Interpretare Lege 192/2019. Stau la curte si am printre vecini 2 familii care aproape toata ziua, toata saptamana, asculta muzica foarte tare si fac gratare ... (vezi toată discuția)
vecini neintelegatori. Georgiana R Georgiana R Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu linistea publica. Eu stau la bloc si de vreo doua - trei saptamani un vecin , care de fapt sta in scara de ... (vezi toată discuția)
Bazele de date ale politiei si disparitii de dovezi Dana Marin Dana Marin Am un dosar penal pentru tulburare de folosinta a locuintei si un politist a cercetat baza lor de date in cautarea avertismentelor si proceselor verbale de ... (vezi toată discuția)