Buna ziua,
La primul temen instanta a dispus audierea minorilor in camera de consiliu, doresc sa stiu cum trebuie sa procedez pe mai departe. Urmatorul termen este pe 16 oct, se poate audierea minorilor mai devreme de aceasta data, asta daca as incerca sa intru in audienta la presedintele de judec si sa discut cu privire la aceasta situatie....? Care este procedura in acest caz? Fiica cea mare in varsta de 17 ani si 6 luni, are un copil si nu mai domiciliaza impreuna cu sora si bunica materna urmand sa se casatoreasca nul viitor, se mai poate dispune audierea acesteia? Va multumesc!
daca a fost stabilit 16 oct ca data pentru audierea minorilor , atunci se vor audia(de obicei acestia se audiaza intre termenele de judecata , la o data stabilita de instanta )
avand in vedere ca este minora se va audia, aceste aspecte le a-ti mentionat judecatorului?
Nu am inteles de la presedinte ca in data de 16 urmeaza sa fie audiati minorii, a pus problema presedintele de audirea acestora, dar nu a mentionat o data. De unde pot afla data cand minorii ar putea fi audiati? Ma gandesc sa merg in audienta la judecator cu rugamintea ca minorii sa fie audiati sapt viitoare, gresesc daca procedez in felul acesta? Si data s-a stabilit o data de catre instanta cu privire la audirea minorilor, de unde pot afla aceste informatii? Multumesc!
da. incercati unii judecatori accepta , dar trebuie sa justificati de ce nu puteti sa-i aduceti la termen ( spre ex nu pot lipsi de la scoala...etc)
sfsfat : mergeti cu minorii si interesat-va de grefiera sefa si-i spuneti ca asa ati inteles ....in general dupa ora 10 ca sa fiti sigura ca gasiti pe cineva
Divortul
nelutu01
buna seara! am si eu o nelamurire, din casatorie rezulta un minor de 11 ani, divortul poate fi de comun acord? se audiaza si minorul la proces? (vezi toată discuția)