Pe 14 septembrie ar trebui (cred eu),sa se dea pronuntarea sentintei in cazul unei reincredintari,intrucat atunci vor fi audiati toti martorii si vor fi administrate toate probele celor doua parti.La sedinta trecuta judecatoarea nu a spus insa nimic despre audierea copilului meu in varsta de 11 ani.Aceasta audiere poate avea loc si in afara un sedinte obisnuite?Vin intr-o alta zi impreuna cu copilul la tribunal?Multumesc frumos.
Audierea minorilor in instanta (care au implinit varsta de 10 ani) se face in Camera de Consiliu, inainte de inceperea sedintei de judecata sau la sfarsitul acesteia. Acest lucru trebuia sa vi-l spuna presedinta Instantei la termenul trecut, adica sa veniti cu minorul inainte de a incepe sedinta pentru a fi audiat. Daca s-a omis acest lucru, se va audia la termenul urmator...
Intrucat monorul a implinit varsta de 10 ani, acesta va fi audiat o9bligatoriu. Audierea se va face in camera de consiliu.
Puteti lua legatura cu judecatorul si sa stabiliti ca audierea sa aiba loc si in alta zi, nu neaparat in ziua procesului....
Daca magistratii vor renunta la proteste si sedintele se vor tine la aceea data puteti veni cu minorul dimineata si spuneti presedintei ca in cauza x ati venit si cu minorul pentru audiere , iar instanta daca dispune poate suspenda sedinta 10 minute si il va audia.
Mai puteti incerca intre ora 8 si 8,30 sa vedeti cine intra in sedinta ca presedinte si intrebati grefiera la ce camera e de gasit presedinta sau presedintele de complet si ii explicati ca in cauza x daca doreste sa audieze minora de dimineata sau nu, chiar daca nu a dispus sunt judecatori care audiaza in aceste conditii.
Succes!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!M-am gandit si eu sa-l iau cu mine la tribunal pe 14.09,insa nu stiu daca nu imi dau singur o nota proasta oprind copilul de la scoala!
Incredintare minor
yx32_angel
Buna ziua..spuneti-mi va rog frumos daca stiti, in situatia in care tatal depune o cerere de incredintare minor...copilul, in varsta de 15 ani poate sa faca ... (vezi toată discuția)