avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cand este audiat minorul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cand este audiat minorul?

Pe 14 septembrie ar trebui (cred eu),sa se dea pronuntarea sentintei in cazul unei reincredintari,intrucat atunci vor fi audiati toti martorii si vor fi administrate toate probele celor doua parti.La sedinta trecuta judecatoarea nu a spus insa nimic despre audierea copilului meu in varsta de 11 ani.Aceasta audiere poate avea loc si in afara un sedinte obisnuite?Vin intr-o alta zi impreuna cu copilul la tribunal?Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 18:50, 9 Septembrie 2009
Fiind inceput de an scolar este frumos sa fie prezent la scoala, insa daca se poate audia mai bine este sa fie acum decat atunci cand deja incep zilele in care se preda.
Dupa cum stau lucrurile, slabe sperante ca in cateva zile sa reanceapa activitatea. Veti fi informata din mass-media de reanceperea activitatii magistratilor.
Sa aveti o zi buna!
slabe sanse sa se reanceapa activitatea magistratilor pana pe data de 14 sept !!
cel mai probabil se va amana si se va acorda un nou termen .
buna ziua
nu aveti seasa sa va judecati in data de 14 septembrie dupa cum merg lucrurile la MJ
lasati copilul sa mearga la scoala si stabilit cu presedintele de complet o alta zi in care sa fie audiat copilul in camera de consiliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori ContSters224740 ContSters224740 Buna ziua, La primul temen instanta a dispus audierea minorilor in camera de consiliu, doresc sa stiu cum trebuie sa procedez pe mai departe. Urmatorul ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor yx32_angel yx32_angel Buna ziua..spuneti-mi va rog frumos daca stiti, in situatia in care tatal depune o cerere de incredintare minor...copilul, in varsta de 15 ani poate sa faca ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de un raspuns mary23 mary23 sunt intr-un proces de divort pe baza unor minciuni copilul ia fost incredintat tatalui provizoriu avand in vedere ca copilul vrea sa stea cu mine , mentionez ... (vezi toată discuția)