Pe 14 septembrie ar trebui (cred eu),sa se dea pronuntarea sentintei in cazul unei reincredintari,intrucat atunci vor fi audiati toti martorii si vor fi administrate toate probele celor doua parti.La sedinta trecuta judecatoarea nu a spus insa nimic despre audierea copilului meu in varsta de 11 ani.Aceasta audiere poate avea loc si in afara un sedinte obisnuite?Vin intr-o alta zi impreuna cu copilul la tribunal?Multumesc frumos.
Fiind inceput de an scolar este frumos sa fie prezent la scoala, insa daca se poate audia mai bine este sa fie acum decat atunci cand deja incep zilele in care se preda.
Dupa cum stau lucrurile, slabe sperante ca in cateva zile sa reanceapa activitatea. Veti fi informata din mass-media de reanceperea activitatii magistratilor.
Sa aveti o zi buna!
buna ziua
nu aveti seasa sa va judecati in data de 14 septembrie dupa cum merg lucrurile la MJ
lasati copilul sa mearga la scoala si stabilit cu presedintele de complet o alta zi in care sa fie audiat copilul in camera de consiliu
Incredintare minor
yx32_angel
Buna ziua..spuneti-mi va rog frumos daca stiti, in situatia in care tatal depune o cerere de incredintare minor...copilul, in varsta de 15 ani poate sa faca ... (vezi toată discuția)