avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi Litigioase?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi Litigioase?

Buna Ziua,

Va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri! Tatal meu detine impreuna cu mama mea 2 apartamente! Ei momentan sunt divortati, dar pe acte sunt 50/50 la ambele apartamente cumparate in timpul casatoriei! Fiind in certuri din diferite motive, el tot ameninta ca vinde drepturile litigioase, va rog spuneti-mi ce inseamna asta, daca este posibil , si ce atrage dupa sine ! Multumesc Frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters262343 , utilizator 23:54, 24 Septembrie 2012
drepturi litigioase sunt drepturi asupra carora exista deschis un dosar in instanta, spre ex, daca parintii dvs au deschis un dosar de partaj al bunurilor dobandite in timpul casatoriei, atuci acesta "ameninta" cu vanzarea drepturilor sale asupra acestor bunuri
aceasta insemna ca in cazul in care le va vinde , parte in procesul de partaj va fi cumparatorul acestora
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2012
David & Zanescu S.C.P.A., Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si cedare bunuri fostului sot jenica_01 jenica_01 Buna ziua, am nevoie va rog de un sfat, am divortat de 6 luni cu acordul ambeler parti. Impreuna cu sotul meu avem un credit ipotecar pe apartamentul cu 3 ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!am nevoie de un sfat!! cicerone cicerone In noiembrie 2005 eu si prietenul meu ne-am castorit la o primarie in afara Romania.In aceasta vara am ajuns amindoi in Romania,si am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Fiul meu a divortat acum 2 ani dupa ce a aflat ca sotia a avut ... Micu Mioara Micu Mioara Fiul meu a divortat acum 2 ani dupa ce a aflat ca sotia a avut o relatie cu un prieten a lui timp de 2 ani. (fiul meu e navigator) si au o fetita de 10 ani. Au ... (vezi toată discuția)