avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... BCF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

BCF

Eu pot sa atac cu plangere o incheiere formulata de BCF care a fost comunicata numai persoanei care a cerut inscrierea? Inscrierea solicitata de persoana in cauza, Rectificare CF imi afecteaza dreptul meu de proprietate, iar eu am aflat mult mai tarziu depasind termenele prevazute de art. 50 Leg. 7/1996.
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 00:25, 11 Octombrie 2012
Dumneavoastra ati fost parte in dosar? Doar daca ati fost parte in dosar se aplica termenele prevazute in legea cadastrului. Daca ati fost parte in dosar BCPI trebuia sa va comunice si dvs. incheierea.

Daca nu ati fost parte in dosar trebuie sa va adresati direct instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte bcf Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Eu pot sa atac cu plangere o incheiere formulata de BCF care a fost comunicata numai persoanei care a cerut inscrierea? Inscrierea solicitata de persoana in ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre contractul de vc si extras cf wirtej wirtej in contractul de VC scrie clar: se vinde locuinta in suprafata utila de\\\" x mp \\\" reprezentind o cota indiviza de\\\" z % \\\"din imobil si odata cu ... (vezi toată discuția)
Cand ocpi,are calitate procesuala pasiva intr-o cauza... ContSters240032 ContSters240032 Va ros sa-mi spuneti,daca in cazul in care o persoana fizica,isi inscrie in Cartea Funciara fara a avea vre-un drept real, un teren,care nu la dobandit legal ... (vezi toată discuția)