avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acte BCF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acte BCF

Eu pot sa atac cu plangere o incheiere formulata de BCF care a fost comunicata numai persoanei care a cerut inscrierea? Inscrierea solicitata de persoana in cauza, Rectificare CF imi afecteaza dreptul meu de proprietate, iar eu am aflat mult mai tarziu depasind termenele prevazute de art. 50 Leg. 7/1996.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 01:31, 26 Septembrie 2012
dacă Biroul de CF NU ARE vreo probă precum că dvs. ați aflat . . ., încercați simularea depunerii unei Cereri de eliberare un Extras de CF.Când îl primiți, studiați-l și treceți imediat la calea scrisă de atac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bcf iany77 iany77 Eu pot sa atac cu plangere o incheiere formulata de BCF care a fost comunicata numai persoanei care a cerut inscrierea? Inscrierea solicitata de persoana in ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre contractul de vc si extras cf wirtej wirtej in contractul de VC scrie clar: se vinde locuinta in suprafata utila de\\\" x mp \\\" reprezentind o cota indiviza de\\\" z % \\\"din imobil si odata cu ... (vezi toată discuția)
Cand ocpi,are calitate procesuala pasiva intr-o cauza... ContSters240032 ContSters240032 Va ros sa-mi spuneti,daca in cazul in care o persoana fizica,isi inscrie in Cartea Funciara fara a avea vre-un drept real, un teren,care nu la dobandit legal ... (vezi toată discuția)