avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare casa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare casa

Am o nedumerire si anume ,am credit ipotecar si platesc asigurare obligatorie,dar de luna aceasta mi s-a spus ca trebuie sa platesc si o alta asigurare de 20 euro care ar fii si aceasta obligatorie.
Va rog daca poate cineva sa ma lamureasca daca trebuie sa o platesc si pe aceasta de 20 euro obligatoriu.

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
FFLORIN1976, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 09:31, 25 Septembrie 2012
Asigurarea locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si inundatiilor este obligatorie (legea 260/2008 privind - republicata in M.Of.115/15.02.2011 si
ordinul 6/21.04.2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii nr. 260/2008 publicat in M.Of.315/06.05.2011)

nu prea am inteles daca trebuie sa o platesc si pe cea de 20 euro
Pana la expirarea politei facultative nu trebuie sa mai incheiati si una obligatorie (P.A.D.).

In plus, Ordinul C.S.A. a fost anulat de CURTEA DE APEL Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie pentru imobile ionel63 ionel63 Cat de obligatorie este asigurarea pentru locuinte, tinand cont ca intro emisiune a lui Moise Guran s-a spus ca \\"asigurarea obligatorie pentru locuinte nu ... (vezi toată discuția)
Asigurarile obligatorii pt locuinte ragalian ragalian care autoritati ale statului sanctioneaza,amendeaza,proprietarul pt ca nu a incheiat polita de asigurare obligatorie#-o#-o (vezi toată discuția)
Pad-polita de asigurare impotriva dezastrelor programmer programmer Am polita de asigurare pentru un credit ipotecar. Acopera aceasta asigurare , asigurarea obligatorie (PAD)?. Poate puteti sa-mi dati si legislatia unde este ... (vezi toată discuția)