avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este incadrarea juridica?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este incadrarea juridica?

Am fost acuzata ca am agresat o persoana,aceasta are martori mincinosi dar politia de proximitate a cerut persoanelor in cauza (si cel vinovat si cel nevinovat) cumpatare.Desi raspunsul politiei este acesta ,d-na in sedinta de la locul de munca a facut grave afirmatii cu privire la concluziile politiei.astfel in fata a 100 de oameni a spus ca politia m-a gasit vinovata ,ca am fost avertizata si ca am refuzat mult timp sa ma prezint la politie,aspect total neadevarat..
Am inregistrat sedinta ,acum am dovezi ale minciunilor ei.Pentru ca dupa sedinta a incercat sa minta din nou politia afirmind ca am agresat-o verbal.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:20, 22 Ianuarie 2009
Sunt de acord cu dvs.,dar raman valabile pretentiile civile,chiar daca in penal instantele de judecata nu mai aplica sanctiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie - este valid? athelia4444 athelia4444 Buna ziua. Am o cunostinta care lucreaza in domeniul vanzarilor. Dupa ce a plecat de la un institut, acesta a primit telefon de la administrator, care l-a ... (vezi toată discuția)
Calomnie sau insulta auran34 auran34 Buna ziua.Am fost acuzata ca as fi afirmat ceva despre cineva.Persoana respectiva ameninta cu plangerea la politie si cu faptul ca are si martori.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Calomnia infractiune in noul cod penal sau nu? kostin69 kostin69 in urma depunerii unei reclamatii la Politie pentru tulburarea linistii publice in scara blocului am declarat ca un grup de persoane au savarsit unele ... (vezi toată discuția)