avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE CIM SOCIETATE IN INSOLVENTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE CIM SOCIETATE IN INSOLVENTA

Buna ziua,
Cu ce articol de intocmeste decizia de incetare a CIM in cazul salariatilor unei societati aflate in insolventa,ei fiind deja in preaviz din data de 04.09.2013?Mentionez ca nu s-a facut concediere colectiva.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Maria Radu , Alte profesii 13:08, 25 Septembrie 2012
Art.65 alin.1 C.mun... este temeiul de drept al incetarii raportului de munca.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele Gabriella& Gabriella& Buna ziua, am nevoie de sfaturile si indrumarile dumneavoastra in urmatoarea problema: Am primit de la Angajator o Notificare : care suna in felul urmator ... (vezi toată discuția)
Preavizul suspendat in timpul concedierii colective, va fi urmat de concediere colectiva sau individuala? laraband laraband Buna ziua, In urma aplicarii masurii de concediere colectiva, au fost emise Notificari de preaviz pentru cateva zeci de angajati, iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Incetare cim art 55, lit b alcibiade alcibiade Buna seara, In conditiile in care am solicitat prin depunerea la registratura unitatii in data de 07 a cererii privind incetarea CIM in data de 08, conform ... (vezi toată discuția)