avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pe cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pe cladire

buna ziua
am si eu o nelamurire si vreau sa ma lamureasca cineva
mi sa atribuit un teren in suprafata de 500 mp in folosinta gratuita,pe toata durata existentei constructiei an anul 2009 iar receptia am facuto in anul 2011
acum am fost anuntat ca am de plata impozit pe cladire
din cate stiu eu 10 ani sant scutit de impozit
daca stie cineva un raspuns la aceasta proplema ia-si fi recunoscator
Cel mai recent răspuns: robertrobert0000 , utilizator 13:27, 25 Septembrie 2012
chiar nu stie nimeni un raspuns ???????????:oops:
Da, sunteti scutit de impozitul pe cladire daca locuinta este noua si realizata in conditiile legii locuintei 114/1996 republicata .
cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc pentru rasp
deci eu nu beneficiez pentru ca am facut casa cu bani parintilor nu cu un anprumut bancar:slap:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa noua, taxe si impozite maustec maustec buna ziua! Am si eu o foarte mare nelamurire: acum 3 ani de zile consiliul local mi-a atribuit un teren de 500 mp, conform legii 15/2003, teren destinat ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programul prima casa roxanaraveca roxanaraveca Va rog sa-mi spuneti, daca un contribuabil a detinut o garsoniera, cu o suprafata de aproximativ 34 mp, pe care a vandut-o, dupa care a achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire robertrobert0000 robertrobert0000 buna ziua vreau sa stiu si eu daca platesc impozit in primi 10 ani la o cladire facuta pe un teren acordat cu titlu gratuit de la primarie pentru tineri ... (vezi toată discuția)