avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie

alocatiatia complementra si(sau) monoparentala este aceiasi??poti beneficia de amandoua??
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 15:34, 27 Septembrie 2012
Nu mai exista alocatie monoparentala ci alocatia de sustinere a familiei. Alaturat va atasez doua link-uri despre alocatie.

m.avocatnet.ro/mobile/m%7Car...

m.avocatnet.ro/mobile/m%7Car...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ferarugeorgel ferarugeorgel Vreau si eu sa stiu, azi s-a aprobat \\"amanarea taxei auto\\", inseamna ca se pot inmatricula masini second aduse de afara fara a plati nesimtita de taxa care ... (vezi toată discuția)
Doi la suta din impozit catre asociatiile de proprietari faraC130 faraC130 Am directionat cei 2% din impozit catre asociatia de proprietari unde locuiesc. Dupa un an si jumatate au intrat banii in contul asociatiei ( cei de pe anul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare radamircea radamircea se mai plateste taxa de inmatriculare pt. masini second aduse de afara, indiferent ca se numeste taxa de prima inmatriculare s-au taxa de poluare ? ce OG. a ... (vezi toată discuția)