avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... doi la suta din impozit catre asociatiile de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

doi la suta din impozit catre asociatiile de proprietari

Am directionat cei 2% din impozit catre asociatia de proprietari unde locuiesc. Dupa un an si jumatate au intrat banii in contul asociatiei ( cei de pe anul 2010), insa acum au aparut probleme: contabila nu stie cum se inregistreaza banii in contabilitate si nici cum pot fi ei folositi ( ca un fond de reparatii comun tuturor proprietarilor sa ca fond de reparatii asociat apartamentului meu?).
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 14:40, 1 Decembrie 2012
Alaturat va atasez 2 link-uri in care sper sa va puteti lamuri. Cat priveste acei 2% sa fie virati doar pt fondul dvs??? Sincer credeti ca sa luat aceasta masura sa beneficiem personal de banii acestia, pai asa ii dirijam direct de la contabilitate in contul nostru, asta este parerea mea.

m.avocatnet.ro/mobile/m%7Car...

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem directiona 2% din impozitul pe venit catre asociatia de proprietari? Adriantot Adriantot Conform Codului Fiscal persoanele fizice pot directiona 2% din impozitul pe venit catre diferite organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii) prin ... (vezi toată discuția)
2% din impozitul anual valitinu valitinu Ajutati-va asociatia de proprietari, financiar, virati 2% din impozitul anual ! Daca nu aveti cont X-(sau nu vreti=D>, va dau contul AP 261 ... (vezi toată discuția)
Doi la suta din impozit faraC130 faraC130 Buna ziua Stiu ca pot directiona doi la suta din impozitul pe venit catre anumite societati non profit sau alte categorii. Am citit mai multe si pe net si pe ... (vezi toată discuția)