Pot infiinta o Intreprindere Individuala avand ca activitate principala cod CAEN 6910-Activitati juridice, pentru exercitarea profesiei de mediator?
Mentionez ca sunt autorizat de Consiliul de Mediere, dar nu vreau sa desfasor activitatea ca profesie liberala. Functionara de la ORC mi-a respins cererea pe motiv ca activitatea de mediator se exercita numai ca profesie liberala.
Vedeti ca numite meserii sunt denumite profesii liberale , si nu tin ca modalitate de avizare/infiintare de Reg.Com. ci de anumite asociatii de tipul Barou, Uniune, CECAR, etc.
Multumesc pt.promptitudinea raspunsului. Problema este ca vreau sa desfasor in paralel doua activitati. Cea de mediator poate fi execrcitata ca profesie liberala, iar cealalta, de consultanta tehnica nu poate fi exercitata decat ca PFA sau II. Nu as vrea sa fiu nevoit sa tin doua contabilitati.
Mediator si pfa
mitan1989
am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator,
intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)