avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat de rol fiscal- urgent va rog
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat de rol fiscal- urgent va rog

Buna ziua.
-Lichidatorul mi-a zis ca certificatul de rol fiscal de la primarie (pentru radierea firmei) poate fi inlocuit cu o adresa obtinuta de la finante. Se poate asa ceva? Ce fel de adresa este?
-Inca o problema..certificatul de rol fiscal de la primarie se obtine in urma unui control (asa am auzit)? Daca da, ce fel de control e? Ce anume se verifica? Exista vreo taxa si in cat timp se obtine?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Ianuarie 2009
ana_lov3s_u, utilizator
Cel mai recent răspuns: ana_lov3s_u , utilizator 13:46, 23 Ianuarie 2009
Certificatul de rol fiscal are legatura cu bunurile din patrimoniu, dovada achitarii tuturor impozitelor sau neachitarii acestora, pe intelesul dumneavoastra. Se obtine in 24 de ore, depinde de oras.
mie mi s-a zis ca s-ar efectua un control si abia dupa 30 de zile se elibereaza certificatul fiscal...asa este?exista asa ceva? s-au a fost o neintelegere din partea mea sau a celeilalte persoane?
Se poate sa imi raspundeti si la celelalte intrebari? stie cineva?
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Ianuarie 2009
ana_lov3s_u, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de rol fiscal-urgent ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. -Lichidatorul mi-a zis ca certificatul de rol fiscal de la primarie (pentru radierea firmei) poate fi inlocuit cu o adresa obtinuta de la finante. ... (vezi toată discuția)
Obtinerea actelor pentru lichidare srl-urgent va rog ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. Daca stie cineva si doreste sa ma ajute, ce acte/certificate trebuie sa obtina lichidatorul pentru lichidarea firmei? Si de unde anume le obtine? ... (vezi toată discuția)
Impozit masina radiata Alina121 Alina121 Am o masina care a fost radiata si care ar fi trebuit sa fie scoasa din calcularea impozitului. Dar organul fiscaldin orasul meu nu aproba aceasta scoatere din ... (vezi toată discuția)