avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

daca un cuplu este casatorit de 7 ani poate divorta la starea civula neavand copii si nimic de impartit (adica casa masina sau alte bunuri)?unde ne putem adresa?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 19:06, 26 Septembrie 2012
la primarie
buna ziua
da ,la primarie si la notar ,daca sunte ambele parti deacord
cum poate proceda in acest caz barbatul care nu este in tara dar el cere divortul?dar nici nu vrea sa fie prezent
Va divorta numai in instanta prin imputernicit daca dovedeste ca are rezidenta in alta tara si nu se poate prezenta, altfel nu
in aceasta sitaute nu poate decat sa madateze cu mandat special un avocat pentru divort si sa fac dovada ca are loc de munca si domiciliu stabil in tara respectiva ,altfel actiunea de divort nu poate avea loc actiune de div fiind personala .
cu o asistenta juridica calificata solutionati conflictul lejer
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa schimb numele copilului pe numele meu. CLAUDIAMIRON CLAUDIAMIRON SUNT DIVORTATA DE TATAL COPILULUI SI TRAIESC IN SPANIA DE MAI 6 ANI IMPREUNA CU COPILUL , AVEM RELATIE CU TATAL DAR NU I-A PLATIT NICIODATA NIMIC PTR. CA EL ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters198982 ContSters198982 Sunt rezidenta in strainatate. Sotul meu e in Romania. Vrem sa divortam amiabil, nu avem copii minori. La primarie sau la notar, eu nu pot, pentru ca presupune ... (vezi toată discuția)
Mediere in prezenta avocatului Angela58 Angela58 Este posibil ca la o mediere sa se prezinte avocatul uneia dintre parti, ca reprezentant al acesteia? (vezi toată discuția)