Sunt rezidenta in strainatate. Sotul meu e in Romania. Vrem sa divortam amiabil, nu avem copii minori. La primarie sau la notar, eu nu pot, pentru ca presupune sa fiu prezenta si la depunerea actelor si la pronuntarea divortului. Daca vin in Romania, as putea fii prezenta doar la depunerea actelor. Nu imi pot permite sa stau o luna intreaga, pentru a fi prezenta la ambele infatisari, ca sa spun asa. Intrebarea mea este: la Judecatorie, as putea mandata pe cineva sa ma reprezinte, eu sa depun actiunea de divort si mandatarul meu sa ma reprezinte in continuare si daca pot sa imputernicesc pe cineva din familie, care locuieste in Romania?
Multumesc mult!
daca puteti sau ajungeti oricum in Romania, puteti sa va imputerniciti sotul sa depuna actele la notar si veniti doar o data peste o luna sau cand va invoiti cu notarul sa va programati.
Divort la notar
ramonasava
buna. sunt casatorita si vrem sa divortam la notar la comun deacord problema e ca eu nu sunt in tara.din cate am inteles el nu poate sa depuna actele de divort ... (vezi toată discuția)
Divort
udicec01
buna seara, sint casatorita in Romania, acum ma aflu acasa in Rep.Moldova, as vrea sa stiu daca pot trimite cererea de divort prin posta fara a ma prezenta la ... (vezi toată discuția)