avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU AVOCATURA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU AVOCATURA

Fostii politisti care au peste 5 ani vechime in politia judiciara pot fi asimilati categoriilor prev. in art.20 alin.5 din Legea 51/95, in vederea dobandirii calitatii de avocat definitiv, dupa promovarea examenului de primire in profesia de avocat, avand in vedere si prevederile art.20 alin.8 din aceeiasi lege ?
Stie cineva..>???:stunned:
Cel mai recent răspuns: ContSters166859 , utilizator 01:01, 26 Septembrie 2012
Conform legii nu. Legea prevede aceasta posibilitate persoanelor care au sustinut un examen de definitivat. Adica consilierilor juridici in principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen de primire in avocatura barbones barbones Fostii politisti care au peste 5 ani vechime in politia judiciara pot fi asimilati categoriilor prev. in art.20 alin.5 din Legea 51/95, in vederea dobandirii ... (vezi toată discuția)
Examen avocat definitiv Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Buna ziua, Sunt consilier juridic definitiv,am o vechime de aproape 4 ani ca si jurist si asi vrea sa dau examen sa devin avocat definitiv. Credeti ca pot ... (vezi toată discuția)
Admitere in barou a consilierului juridic PaulHaiducu PaulHaiducu In ce conditii un consilier juridic poate fi admis in barou? Multumim! (vezi toată discuția)