avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

daca o tanara mamica a fost in concediu de crestere a copilului timp de 2 ani cu o vechime in munca de trei ani plus acestia doi are dreptul la somaj imediat ce termina acest concediu?
Cel mai recent răspuns: genesgianina , utilizator 18:00, 27 Septembrie 2012
Are dreptul la somaj daca si c.i.m. inceteaza din motive neimputabile acesteia ...
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare dupa cic ataela ataela Am o vechime in munca de 3 ani. Un an am lucrat la o firma privata . M-am angajat apoi la o firma de stat unde am intrat imediat in concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu in concediu de creștere a copilului Lucian Girbe Lucian Girbe Sunt in concediu de 1 an si 2 luni pentru creșterea copilului...dar soțul meu si cu mine am decis sa ne mutăm în alt Judet (Am achiziționat locuinta ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj Oltea1979 Oltea1979 Bună ziua...Sunt o mămică în concediu de crestere a copilului și în curând ar trebui sa mă întorc la munca , numai ca angajatorul meu va desființa ... (vezi toată discuția)