avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... facturi neachitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

facturi neachitate

am o firma (ii) -comert cu produse alimentare,alcool si tutun- si din cauza unor probleme personale,de criza etc nu am mai reusit sa achit la timp facturile.Unele firme de distributie vor sa ma dea in judecata. Ce pot sa fac sunt disperata ca nu pot plati?Ce pote sa mi se intample?
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 22:09, 25 Septembrie 2012
sa va dea in judecata pentru recuperarea datoriilor sau sa solicite falimentul societatii.
Va recomand sa tineti legatura cu creditorii dvs. si sa le prezentati situatia reala. Eventual solicitati termene de amanare a platii acestor facturi si reesalonarea sumelor de plata. Faceti documente scrise ca sa va acoperiti. In acest mod poate evitati aparitia unor litigii cu acestia.

Dar atentie. Nu scrieti si semnati ca veti achita la o anumita data sau intr-un anumit mod daca nu sunteti sigura ca va puteti respecta si aceasta promisiune. Pt ca apoi intrati la altele... de natura penala.
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
Krissia ., Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva elenagologan elenagologan nu m-am inregistrat ca platitor tva pt ca contabila nu a stiut ca s-a modificat plafonul a trecut un an si cateva luni am de platit tva 250 milioanne lei vechi ... (vezi toată discuția)
Chirie Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Am stat cu chirie 3 ani intr-un apartament cu 2 camere fara contract.Am platit 300 euro pe luna plus restul cheltuielilor.In ultimele 3 luni nu ... (vezi toată discuția)
Poprire/ exececutare silita Alexandru D Alexandru D buna ziua, in urma cu cateva zile am fost instiintat de banca la care am un credit (pers juridica), ca s-a pus proprire pe contul deschis la ei. mentionez ca ... (vezi toată discuția)