avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere in fata judecatorului impotriva rezolutiilor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere in fata judecatorului impotriva rezolutiilor sau ordonantelor de netrimitere in judecata

Va rog frumos, am facut contestatie la o rezolutie data de procuror, la prim procuror, domn prim procuror mentine rezolutia, rusine sa-i fie ca e pe mana cu netrebnicii si nu ajuta omul, ei, ce fac mai departe? Catre judecatorie plangere, cum, in cat timp? Ce fac, mai ales ca domn procurori mi-au dat la plasa motive sa ii combat stiti cum, dar cum fac si in cat timp de la primirea REZOLUTIEI ........ credeti-ma!!!! Va rog, ajutor, iertati exprimarea directa!

Editat de moderator simonette12- motiv : atentie la pct.2.1 si 2.2. din Regulament
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
cauta pe internet codul de procedura penala si uita-te la art.278 indice 1.daca arde ar fi util un avocat :D
Faceti plangere in termen de 20 de zile de la data comunicării de către procuror a modului de rezolvare, la instanta competenta sa judece in primul grad procesual.
Arde, da, dar cu avocat sau fara, tot acolo ajungi... eu vroiam niste sugestii mai exacte... am platit avocat pana acum, pai cu MAFIA tr sa lucrezi mai dur, o iau pe cont propriu si vad ce fac... pacat de oameni ca noi cand ajungem batjocura procurorilor ...

Editat de moderator simonette12- atentie la pct.2.1 si 2.2 din Regulament
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Daca ati primit rezolutia de la prim-procuror sesizati instanta.
Sa nu depasiti termenul de 20 de zile.
Ei, si un raspuns mai bun pt ce mi-ar placea mie, dar nu ma izbesc de faptul ca nu e o decizie definiva? ca nu am mers inca si in instanta?...

Alte discuții în legătură

Ce taxa de timbru trebuie sa achit la iccj in acest caz? SIE SIE Buna! Cat e taxa de timbru pentru a ataca statul, guvernul si avocatul Poporului la ICCJ. pentru cass ? O zi buna Editat de moderator simonette12- motiv ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de solutionare a unei plangeri ? marcelsec marcelsec in luna iunie am depus o plangere la politie urmand sa trimita spre solutionare la procuror.Cat pot tine dosarul la politie si cat dureaza estimativpana ... (vezi toată discuția)
Contractul de asistenta juridica e nenumit? aidu aidu CAJ nu este reglementat nici de Codul Civil, nici de Legea 51/1995. Avand in vedere ca statutul profesiei de avocat nu are statut de lege, fiind decizia UNBR, ... (vezi toată discuția)