avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce taxa de timbru trebuie sa achit la ICCJ in acest ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce taxa de timbru trebuie sa achit la ICCJ in acest caz?

Buna! Cat e taxa de timbru pentru a ataca statul, guvernul si avocatul Poporului la ICCJ. pentru cass ?
O zi buna

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.2 din Regulament
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Plangere in fata judecatorului impotriva rezolutiilor sau ordonantelor de netrimitere in judecata wap54_12 wap54_12 Va rog frumos, am facut contestatie la o rezolutie data de procuror, la prim procuror, domn prim procuror mentine rezolutia, rusine sa-i fie ca e pe mana cu ... (vezi toată discuția)
Contractul de asistenta juridica e nenumit? aidu aidu CAJ nu este reglementat nici de Codul Civil, nici de Legea 51/1995. Avand in vedere ca statutul profesiei de avocat nu are statut de lege, fiind decizia UNBR, ... (vezi toată discuția)
Contract avocatial recuperare taxa de mediu zlatika69 zlatika69 Buna , am apelat la un avocat pt recuperarea taxei se mediu 2013 , am platit taxele ce mi sau cerut plus taxa de recurs si ei tot nu mi-au dat un raspuns si ... (vezi toată discuția)