avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare angajati

Exista un termen limita de completare a fiselor de evaluare pentru salariatii aferenti anului 2011? Se pot completa pana la sfarsitul anului 2012 sau e nevoie sa fie intocmite intr-o perioada anume? Multumesc de ajutor!!
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 08:13, 26 Septembrie 2012
Termenele, ca si criteriile si procedura de evaluare trebuie stabilite de angajator, prin Regulamentul Intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la criteriile de evaluare Cristina Vasile Cristina Vasile Am stabilit fisa de evaluare a personalului pe baza de calificative si am in anexa la regulamentul intern al societatii. Problema este ca nu stiu termenele de ... (vezi toată discuția)
Evaluare profesionala sim00n sim00n buna ziua! intrebarile mele sunt urmatoarele : 1. prin ce document reglementez criterii de evaluare pentru salariatii angajati anterior lui 2011? cu ... (vezi toată discuția)
Evaluarea performantelor profesionale inviduale a angajatului irina2 irina2 Intrebare : Poate fi aplicata de catre un angajator evaluarea performantelor unui angajat functie de notarea aplicata sefului acestuia ? Mai explicit : ... (vezi toată discuția)