avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Asigurari de sanatate pana la iesirea deciziei de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Asigurari de sanatate pana la iesirea deciziei de pensionare

As vrea sa stiu daca in perioada dintre depunerea dosarului pentru pensionare anticipata si iesirea deciziei de pensionare, persoana respectiva beneficiaza de asigurari de sanatate.
Nu mai este angajat (a fost fortat sa isi dea demisia). Am inteles ca pana la iesirea deciziei, de la depunerea actelor poate trece o perioada de pana la 4 luni.

Alte discuții în legătură

Somaj absalom34 absalom34 Buna ziua! La art. 17 alin. (1) din Legea nr. 76/2002 beneficiaza de indemnizatie de somaj daca indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: a) au un stagiu ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la somaj la pensie Justitiarul711 Justitiarul711 Daca o persoana se afla in somaj , iar pe perioada somajului indeplineste conditiile de iesire la pensie pe motiv de limita de varsta, trebuie sa-si depuna ... (vezi toată discuția)
Pensie partial anticipata laidy dy laidy dy [b]Buna ziua, Tatal meu beneficiaza de o pensie partial anticipata(01.10.2008 data depunerii dosarului-08.01.2009 sosirea deciziei) avand o penalizare de ... (vezi toată discuția)