avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare intravilan

Buna ziua
Am probleme cu o retrocedare de teren intravilan, voi detalia pe scurt povestea.
Bunicul meu a construit o casa undeva intre anii 1945-1950 , ulterior l-a trecut pe numele tatalui meu. In anul 1973 bunica mea a construit si ea o casa ( detin autorizatia de construire in original) langa cea existenta avand ca teren intravilan 800 mp. Intre anii 1992-1994 in registrul agricol si la financiar existau doua roluri se parate , pe numele tatalui meu si pe numele bunicei mele.In anul 2010 in registru agricol nu se mai regaseste teren intravilan doar constructia dar in evidenta fiscala figureaza 500 mp si un singur rol deschis pe numele tatalui meu.
Am facut actiune in constatare la judecatoria teritoriala si mi-am intemeiat actiunea pe articolul 23 din legea 18/1991.Va rog daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi in continuare. Nu mi-am permis sa angajez avocat avocat

Alte discuții în legătură

Intrebare despre mostenire dupa bunici si parinti GheorgheSav GheorgheSav Bunicii paterni au avut 3 copii:1 baiat -tatal meu si 2 fete, din care una necasatorita. Bunicii au domiciliat la tara. Tatal meu cu familia (sotia si copilul ... (vezi toată discuția)
Lamurire titlu de proprietate peangafa peangafa cand s-a retrocedat terenurile bunica a primit un teren de 2000 mp. in titlu figureaza doar cu 1500mp desi in registrul agricol figureaza cu 2000. cum putem ... (vezi toată discuția)
O succesiune Caz: Suntem doi frati, majori. Tatal decedat (2004), singur la parinti, divortat in 1992. Bunicii nostri (parintii tatalui) sunt decedati. Tatal nu a deschis ... (vezi toată discuția)